Кабриото на Golf открива пролетния сезон

Main February 23, 2011 | Speed-Press.com A- A+ 2664 views | no comments

Марката Volkswagen е напълно готова за пролетния сезон и най-сетне показа първите официални снимки на версията кабриолет на Golf. Както се очакваше, автомобилът ще дебютира на автомобилния салон в Женева. Четириместният открит модел отваря новаторския си мек сгъваем покрив само за 9,5 секунди и при това е способен да го прави дори и в движение със скорост до 30 км/ч.
Гамата на двигателите включва шест мотора с турбокомпресори и директно впръскване на горивото. Мощността им варира от 105 к.с. до 210 к.с. Четири от бензиновите силовите агрегати са от типа TSI, а един е дизелов TDI. Посочените пет мотора са куплирани с предавателна кутия DSG с двоен съединител, а три от тях са с енергоспестяващата технология BlueMotion. Колко икономичен е новият „народен” кабриолет показват и данните за 1,6-литорвия турбодизелов мотор с макс. мощност 105 к.с. Той изразходва едва 4,4 л/100 км и отделя само 117 г/км СО2.
Продажбите в Германия стартират от утре, като цените там започват от 23 625 евро. Всички екстри, били достъпни доскоро за класическия Golf с твърд покрив са достъпни и за кабриото, като изключим панорамния покрив.

 
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...